tirsdag 8. oktober 2013

Boken på vent - De desperates cafe

 
 
På  bloggen Beathes Bokhylle har Beathe hver tirsdag et innlegg om en bok som hun har liggende på vent, dette kan være en bok hun har hatt liggende i årevis, eller det er en bok hun nylig har kjøpt.

 Samtidig oppfordrer hun andre bokbloggere om å poste innlegg om bøker som ligger på vent.
 
Min bok på vent denne gangen er De desperates cafe av Marian Keyes.
 
Denne boken har stått en stund i hylla, og jeg satser på å lese den ganske snart - selv om jeg vet at dette med å planlegge hva jeg skal lese er vanskelig, det dukker alltid opp en annen bok jeg bare må lese først - men uansett, planen er å lese denne snart :)
 
 
 
 
Forlagets omtale - fra Cappelen Damm:
 
 
Tara, Katherine og Fintan vokste opp i en irsk småby og har vært bestevenner siden skoledagene da de jogget rundt i rosa trikot og leggvarmere og digget Duran Duran. Nå bor de i London, men sliter fortsatt med å finne stilen.
 
Tara har nettopp fylt tretti, og har valget mellom å dumpe den kjipe samboen eller støve ned i en brun hybel.
 
Katherine er livredd for å oppleve hjertesorg, og tilbringer ensomme kvelder med fjernkontrollen. Men en ny smukkas på jobben tilbyr seg å komme og skifte kanal …
 
Fintan har riktignok hell i kjærlighet, men får smertelig erfare at ingenting varer evig. Hans skjebne skaker opp vennene og tvinger dem til
å se livet i et helt nytt perspektiv.
 
 

16 kommentarer:

 1. Jeg er helt enig i at det er vanskelig å planlegge hva man skal lese. Jeg leser etter impulsmetoden, dvs jeg leser den boken jeg har lyst til der og da. Bøkene mine på vent er stort sett bøker som allerede befinner seg i bokhylla mi, for da har de en sjangse :-) Ønsker deg en fin tirsdag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg klarer aldri å holde rekkefølgen som jeg har planlagt, men jeg har i det minste begynt å lese bare en bok om gangen :)

   Slett
 2. Ja,det er vanskelig å planlegge hva en skal lese og jeg merker godt nå som jeg har bestemt meg for å lese ferdig de jeg begynte på i september så frister andre bøker mye mer.Dette er en bok som jeg svært gjerne kunne tenkt meg å lese men det har liksom aldri blitt til. Noterer den ned så jeg husker den. En fin tirsdag til deg:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hittil liker jeg Keyes sine bøker veldig godt, og jeg anbefaler deg å lese dem :)

   Slett
 3. Har hørt mye forskjellig om bøkene hennes, men har aldri våget å lese noe av henne selv. Ikke ennå:) Vet ikke helt om det er min sjanger?

  SvarSlett
  Svar
  1. Prøv f.eks Sushi for nybegynnere, den er både fin og morsom :) For bare et år siden leste kun krim, og skulle heller ikke lese annet, heldigvis prøvde jeg ut andre sjangre også :)

   Slett
 4. Er veldig glad i chick- lit og nå føles det ut som det er veldig lenge siden jeg har lest en slik bok. Og denne forfatteren liker jeg! Har en annen bok av forfatteren liggende (Rachels ferie?, noe sånt), den fikk jeg fryktelig lyst å lese nå. Men jeg leser kanskje på nok bøker om gangen foreløpig og køen er lang på andre bøker. Siste boken jeg leste av henne var Vannmelonen, anbefales! Kos deg masse med boken!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Chick lit og feelgood er veldig behagelig innimellom krim og tyngre og alvorlige bøker synes jeg. Vannmelonen har jeg heldigvis stående i hylla, gleder meg til den og de neste om Walsh-søsknene :)

   Slett
 5. Har ikke lest noe av denne forfatteren enda, men har boken engler i LA på vent i bokhylla

  SvarSlett
 6. Den har jeg hørt mye bra om :)

  SvarSlett
 7. Eg kjente eit vindpust frå 80-talet når eg las omtalen din. Delar av min "glansperiode" ;-) Kos deg med boka.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, det gode gamle 80-tallet ;) Jeg var ikke så gammel da, men jeg var veldig fasinert over de fantastiske kles- og hårmotene...

   Slett
 8. Helt nytt for meg, så da blir jeg nysgjerrig. Får se om jeg plukker med meg en slik bok fra biblioteket neste gang.

  SvarSlett
  Svar
  1. Som jeg skrev litt lenger opp her så anbefaler jeg Sushi for nybegynnere, den er frittstående, o du får et godt inntrykk av skrivestilen hennes

   Slett
 9. Sikkert godt å lese litt chicklit innimellom..:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, trenger den variasjonen merker jeg :)

   Slett