tirsdag 15. oktober 2013

Boken på vent - One hundred names

 
 
På  bloggen Beathes Bokhylle har Beathe hver tirsdag et innlegg om en bok som hun har liggende på vent, dette kan være en bok hun har hatt liggende i årevis, eller det er en bok hun nylig har kjøpt.

  Samtidig oppfordrer hun andre bokbloggere om å poste innlegg om bøker som ligger på vent.
  
Min bok på vent denne gangen er One hundred names av Cecelia Ahern.
 
Jeg begynner å like bøkene til Ahern veldig godt, hun skriver med en ekstra vri, en magisk vri, som ikke er helt sannsynlig i virkeligheten, og jeg tror det er nettopp derfor jeg liker bøkene hennes så  godt.
 
 

 
 
Forlagets omtale - fra Book Depository:
 
 
Everyone has a story to tell...Kitty Logan has lost her way...As a journalist, she's spent the past few years chasing the big scoops - no matter the consequences. When she makes a terrible mistake, she finds herself mired in scandal, her career implodes and even her personal relationships are tested to the limit.
 
At a loss, Kitty finds distraction in a list of one hundred names that her late mentor and boss, Constance, has left her. Kitty's been given one final chance, the most important assignment of her life - to write the story behind the one hundred names as a tribute piece to Constance. As she tracks down the people on the list and tries to work out what connects them, Kitty meets some extraordinary people.
 
Can these strangers' stories help her finally understand her own?
 
 
*
 
Klikk her, og les omtaler av bøker av Cecelia Ahern som jeg allerede har lest
 

13 kommentarer:

 1. Jeg liker virkelig godt Cecelia Ahern. Men denne har jeg ikke lest, heller ikke den siste som kom ut før denne, hvis jeg ikke roter fælt nå :-) Det har kun med mengden bøker som frister å gjøre, og jeg skal lese de siste bøkene og :-) Ønsker deg en fin tirsdag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Velkjent det med alle bøkene som frister ja... Så mange bøker - og så lite tid...

   Slett
 2. Litt hverdagsmagi er ikke å forakte! Har lest noen bøker fra denne forfatteren og har egentlig likt dem alle sammen. Denne kommer vel på norsk etterhvert denne også, så jeg gjør det enkelt og venter på oversettelsen... (Skjelden jeg gidder å utfordre komfortgrensene- altfor skjelden, men sånn er det ;o)
  Kos deg med boka og nyt dagen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har lest både norske oversettelser og på engelsk av Ahern, og kan forsikre deg om at hun skriver veldig lettforståelig engelsk, og jeg er sikker på st om du prøver ei av bøkene på engelsk så kommer du fort inn i flyten :)

   Slett
 3. Jeg elsker å tre inn i Aherns magiske verden og jeg merker at nå er det en stund siden forrige bok jeg leste av henne så mulig jeg må bestille meg en på engelsk. Ha en super dag:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har fortsatt noen av bøkene hennes til gode, og de er perfekte å ta fram sånn innimellom alt annet jeg leser :)

   Slett
 4. Denne boken leste jeg ikke for så lenge siden, synes den var fin jeg:) Hvis du liker å høre om andre menneskers liv, så vil du nok like denne også:) Ahern er en favoritt hos meg, enda ikke alle bøkene faller helt i smak. Ser du leser boken om Christoffer, kjempefin skrevet bok om saken. Men så frustrerende at alle som sto nært han ikke tok tak i å forandre livet hans før det gikk helt galt, skikkelig frustrerende. Man kan også kjenne at bestemoren også angrer seg over dette gjennom boken, men det kan jo kanskje være vanskelig å gripe inn når det står så nært en selv også. Tragisk sak...får tårer i øynene bare av å tenke på den! Boken rørte meg langt inn i hjerterota! Også trist å tenke mange barn kanskje har det vanskelig der ute, men som ikke blir oppdaget. Man trenger kanskje litt muntrere stoff etter en slik bok, og da er jo Ahern veldig bra, kan lov deg det ihvertfall:) Kos deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, tror det må bli Ahern etter Christoffer-boka. Gruer meg til å anmelde den, for selv om den griper meg så aner jeg ikke på langt nær hvor ille dette opplevdes for mormoren.

   Slett
 5. Kos deg med boken som jeg har lest om før. Mulig det det var hos en svensk bokblogger.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg gleder meg til å begynne på den :)

   Slett
 6. Har ikke lest noe av Alhlern, men det er sikkert kosestoff..:) Ha en fin dag!

  SvarSlett
 7. Jeg anbefaler spesielt En avtale med livet og Om du kunne se meg nå, om du skulle finne på å lese noe av henne :)

  SvarSlett
 8. Har lest noen bøker av forfatteren og det frister til å lese flere :)

  SvarSlett