søndag 1. september 2013

Smakebit på en søndag - En avtale med livet


 
 
Det er søndag, og på bloggen Flukten fra Virkeligheten har Mari en ukentlig utfordring hvor hun oppfordrer bloggleserne til å poste en smakebit - linje, avsnitt eller side - fra en bok som leses nå, skal leses, eller som har gjort inntrykk.
 
Etter å ha lest et par bøker med ganske alvorlige temaer fikk jeg i går lyst til å lese noe lett og humoristisk, derfor begynte jeg med "En avtale med livet" av Cecelia Ahern.
 
Boken handler om Lucy som har det altfor travelt til å ta vare på seg selv, og til å få orden på livet sitt. Derfor blir hun innkalt til et møte med Livet.
 
 
Smakebiten er fra side 30:
 
 
"Det var her Berømt Forfatter hadde skrevet den store romanen sin. Det var her faren min pløyde seg gjennom uendelige mengder papirarbeid. Noen ganger lurte jeg på om det faktisk sto noe på arkene han leste, eller om han bare likte følelsen det gav han å sitte sånn, en slags nervøs lidelse som tvang han til å se på, ta på og vende på papirer."
 
 
 
 
 

13 kommentarer:

 1. Jag har inte läst något av Ahern, men jag funderar på att göra det. Tack för smakebiten :)

  SvarSlett
 2. Nydelig smakebit, og et hyggelig gjensyn! Denne boken leste jeg da vi var på ferie i sommer og jeg syns den var superbra :)

  SvarSlett
 3. fin smakebit :) må få summet meg til å lese den snart. den står i hyllen og bare støver ...

  SvarSlett
 4. Da jeg leste denne boken tror jeg at jeg bestemte meg tidlig for at dette var for fjasete for meg. Har nok fosset gjennom for smakebiten husker jeg ikke i det hele tatt, men nå syntes jeg den var fin.
  Lærdom: Ikke dømme boken for tidlig, og sette ned lesetempo :) Håper du får en fin søndag!

  SvarSlett
 5. Tack för smakbiten! Cecilia Ahern dyker upp lite här och var, kanske dags att läsa något av henne...

  SvarSlett
 6. Jag har bara läst PS. Jag älskar dig av Ahern, det borde bli fler. Tack för smakebiten!

  SvarSlett
 7. Leste den tidligere i sommer og likte den, selv om det ikke var den beste hun har skrevet.Men det er alltid kjekt å stige inn i Cecelia Aherns magiska verden! Tusen takk for smakebiten og ha en strålende søndag!

  SvarSlett
 8. Har inte läst någon bok av författaren än. Tack för tipset!

  SvarSlett
 9. Denne boken leste jeg ikke for så lenge siden, og jeg likte den kjempegodt:) Håper den faller i like god smak som hos meg. Kos deg masse med boken! Takk for fin smakebit!:) Ha en videre fin søndag!:)

  SvarSlett
 10. Jeg leste "Dagbok fra i morgen" for ikke så lenge siden. Fin og lettlest historie :)

  SvarSlett
 11. Å, er det ikke fint med slike bøker innimellom. Man burde ha et lite lager av dem. Jeg leste ferdig en slik i går og det var helt herlig etter å ha lest en bok som var litt trist. Har lest om forfatteren en del ganger og det virker som om det er fine bøker. Takk for en fin smakebit.

  SvarSlett
 12. Har lest mye bra om Ahern, og jeg har faktisk et par bøker av henne i bokhylla...
  Høstkvelder med te og bøker står jo for døren! ;)

  SvarSlett