tirsdag 30. juli 2013

Boken på vent - The Pure In Heart 
På bloggen Beathes bokhylle har Beathe hver tirsdag et innlegg om en bok som hun har liggende på vent, dette kan være en bok hun har hatt liggende i årevis, eller det er en bok hun nylig har kjøpt.
Samtidig oppfordrer hun andre bokbloggere om å poste innlegg om bøker som ligger på vent.
Min bok som ligger på vent er "The Pure In Heart" av Susan Hill. Dette er bok nr. 2 om etterforsker Simon Serrailer, og etter jeg leste den første boken om Serrailer, "The Various Haunts of Men" har jeg gledet meg veldig til å fortsette med neste.
Selv om dette er krim, så er det ikke bare etterforskningen det handler om, vi blir også godt kjent med alle som har tilknytning til etterforskningen, vitnene, de pårørende osv., og dette på en måte som oppleves helt riktig i forhold til måten Susan Hill skriver på. Så jeg kan vel egentlig kalle det "Feelgood-krim" selv om det kanskje blir en litt merkelig benevnelse...
 
 
 
 
Forlagets omtale (fra Amazon):
 
 
A little boy is kidnapped as he stands with his satchel at the gate of his home, an ex-con finds it impossible to stay straight, and a severely handicapped young woman dies in the night. This book creates a community, with detail so convincing that readers feel that these people are their neighbours.

5 kommentarer:

 1. Måtte notere denne ned, en feelgood krim høres flott ut, også at du likte første boken, da måtte den jo den noteres ned. Kos deg med boken!:)

  SvarSlett
 2. Jeg har lest hennes "The woman in black" i sommer og likte den veldig godt. Kjenner ikke forfatteren så godt, så jeg takker for tipset om denne serien, den må sjekkes ut :)

  SvarSlett
 3. Dette er en forfatter som er helt ukjent for meg, men feelgoodkrim blir aldri fil her hos meg så navnet noteres. Tusen takk for tips!

  SvarSlett
 4. Takk for tips om ny krimforfatter. Skal ha øynene åpne for denne.:)

  SvarSlett
 5. Ikke lst noe av forfatteren. skal notere meg serien. feelgood krim høres bra ut :)

  SvarSlett